Підходи для визначення мережевої авторитетності громадян у системах електронного урядування - Лисик, Богдан (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
The approaches to determine the network authority in e-government systems and processing features of publicly available personal users data of the social media environment are reviewed in the article.
Keywords: мережева авторитетність; інформаційний портрет громадянина; електронне звернення; електронний сервіс; соціальна мережа