The structure of the architectural language - Remizova, Olena (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
The аrticle is devoted to compositional language of architecture. A hypothesis is proposed that the architectural language has its own semantic, morphological and syntactic structures. A theoretical model of the language of architecture is offered. Досліджено композиційну мову архітектури. Висунуто гіпотезу про те, що архітектурна мова має власну семантичну, морфологічну та синтаксичну структури. Запропоновано теоретичну модель побудови мови архітектури.
Побудова архітектурної мови
Keywords: architectural language; semantics; morphology; syntactic architectural language; compositional thinking; мова архітектури; семантика; морфологія; синтактика архітектурної мови; композиційне мислення