Оцінка ризику інвестиційних проектів при визначенні їх інвестиційної привабливості - Козик, В. В.; Федоровський, В. А. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Наведено класифікацію, вироблено підходи до оцінки та запропоновано метод оцінки ризику інвестиційних проектів. Classification, industrial methods of approach to estimation are showed and method of estimation of the risk of investment project is proposed in the paper.