Могила Юліана Ордона (16.10.1810-04.05.1887). - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Могила Юліана Ордона — учасника польського повстання 1830-1831 рр. Частина надгробку — високий обеліск з барельєфом, скульптурою лева та інскрипцією про покійного. Автори пам'ятника — Тадеуш Баронч, Юліан Марковський.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, військові, повстанці, польське повстання 1830-1831 рр., Юліан Ордон, Juliusz Ordon, Тадеуш Баронч,Tadeusz Barącz, Юліан Марковський, Julian Markowski, могила.