Вплив логістичних ризиків на підвищення ефективності діяльності підприємств - Мамчин, М. М.; Русановська, О. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Охарактеризовано значення логістики в діяльності підприємства, наведені можливі ризики в логістичних системах, описаний напрям їх дослідження і рекомендації щодо створення системи управління логістичними ризиками підприємства, висвітлена сутність ризик-менеджменту і його значення в діяльності підприємств. A role of logistic in activity of enterprise is described, resulted possible risks in the logistic systems, described direction of their research and recommendation in relation to creation of control system by logistic risks enterprise, lighted up essence of risk management and his role, in activity of enterprises.
Influence of logistic risks on increase of to efficiency of activity of enterprises
Keywords: логістика; ризик; ефективність; підприємство; logistic; risk; efficiency; enterprise