Математичне моделювання опінії із застосування лінгвістичних змінних в задачах opinion mining - Лупенко, Сергій; Пастух, Олег; Хомів, Богдан (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
The report is devoted to the use the linguistic variables in opinion mining of textual information.
Keywords: опінія; емоційне забарвлення; об’єкт; лінгвістична змінна