Аналіз соціальних витрат підприємства у системі забезпечення його кадрової безпеки - Пацула, О. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто підходи до аналізу соціальних витрат підприємства, оцінки їх ефективності в контексті забезпечення кадрової безпеки підприємства. Автор вважає, що саме система матеріального і морального задоволення потреб працівників підприємства здатна зменшити ризики виникнення загроз кадровій безпеці. The article outlines the analysis of social charges of enterprise, estimation of their efficiency in the context of providing of skilled safety of enterprise. An author considers that exactly the system of financial and moral satisfaction of necessities of workers of enterprise is able to decrease the risks of origin of threats skilled safety.