Національне підприємництво: важкий шлях становлення - Сорока, І. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Розглянуто фактори впливу на становлення національного підприємництва, етапи і прогнози його розвитку. In article are consider factors of influence upon national entreprise, stages and forecasts of its development.