Інтелектуальні туристичні системи управління та збереження інформації - Сенюк, Н. І.; Кісь, Я. П.; Каркульовський, В. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Розглянуто та описано сучасний стан розвитку інтелектуальних туристичних систем управління та збереження інформації. Запропоновано систему використання відомих технологій для впорядкування, пошуку, відображення та збереження інформації. The system of the use of known is offered to technology for the equipment with modern amenities, search of reflection and saving of information.