Застосування теорії автомата Мілі для формування стану пацієнта - Мельникова, Н. І.; Шаховська, Н. Б.; Кісь, Я. П. (Національний університет “Львівська політехніка”, 2014)
Висвітлено реалізацію процесу прийняття рішень у системах підтримки лікувальних рішень засобами теорії скінченного автомату Мілі, що дає можливість корегувати лікування за допомогою оцінювання поточного стану хворого. системи підтримки лікувальних рішень. This article is devoted to the implementation of the decision making process in support systems of medical decision by means of the theory of finite Mealy machine, which allows to correct treatments by evaluating the patient’s current state.
Keywords: системи підтримки лікувальних рішень; автомат Мілі; поточний стан пацієнта; support systems of medical decision; Mealy machine; patient’s current state