Засіб для діагностування систем живлення і запалювання двигунів автомобілів за токсичністю відпрацьованих газів - Качмар, Р. Я. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Розроблено діагностичний засіб для періодичного контролю токсичності відпрацьованих газів бензинових двигунів автомобілів на лінії, з поточним контролем відповідних параметрів системи живлення-запалювання, які впливають на зміну токсичності. A diagnostic mean is developed for the periodic control of toxicness of exhausts gases of petrols engines of cars on a line, with the current control of the proper parameters systems of feed and cognition systems, which influence on changing of toxicness.
Keywords: діагностичний засіб; токсичність