Сучасний підхід до визначення інтегрального показника оцінки рівня використання основних засобів підприємства - Щур, О. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2005)
Розглянуто теоретичні та практичні аспекти аналізу рівня використання основних засобів підприємства в сучасних умовах господарювання. Запропоновано один з підходів удосконалення методики аналізу рівня використання основних засобів підприємства з врахуванням діючих умов формування ринкових відносин. The theoretical and practical aspects of the analysis of the using level of the main means of industrial enterprises in the present conditions of economy were conducted in this article. The new approach to the problem of improvement of analyzing method, taking into account the forming market relations, is proposed.