Управління соціально-економічним розвитком машинобудівних підприємств - Фещур, Р. В.; Тимощук, М. Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглядаються тенденції розвитку машинобудівних підприємств; розроблено загальний підхід до управління розвитком з виділенням основних етапів процесу управління. The tendencies of machine building enterprises development are dealt with; general approach to development management with distinguishing main stages of management process is worked out.