Аналізування результатів участі України у міжнародних інтеграційних процесах - Когут, У. І.; Найчук-Хрущ, М. Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто особливості процесів міжнародної економічної інтеграції на сучасному етапі розвитку світової економіки. Уточнено визначення поняття “міжнародна економічна інтеграція”. Досліджено участь України у міжнародних інтеграційних процесах на сучасному етапі та проаналізовано наслідки і результати такої участі. In the article the features of international economic integration processes on the modern stage of world economy development are considered. Determination of concept "international economic integration" is specified. The Ukraine participating in international integration processes and results of such participation are analysed.
The analysis of results of Ukraine’s participation in international integration processes
Keywords: міжнародна економічна інтеграція; інтеграційні процеси; Cвітова Oрганізація Торгівлі (СОТ); international economic integration; integration processes; World Trade Organization (WTO)