Квантовий перетворювач струм-частота (побудова, фізичні процеси, технічні характеристики) - Мокренко, П. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Розглянуто принципи побудови, фізичні основи роботи та технічні характеристики квантових перетворювачів постійного струму у частотний сигнал. The principles of construction, phys ical bases of work and technical descriptions of quantum transformers of direct-current in a frequency signal are presented.
Keywords: квантовий перетворювач; постійний струм; частота; сигнал; quantum transformer; direct-current; frequency; signal