Внутрішня логістична інтеграція - Андрушко, А. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2011)
Розглянуто концептуальні основи внутрішньої логістичної інтеграції функціональних сфер діяльності підприємства. Визначено спільні та конфлікті особливості функціонування логістики, маркетингу, виробництва та закупівлі. The article considers conceptual bases of the internal functional spheres logistics integration. The common areas and conflicting features of logistics, marketing, manufacturing and procurement functioning are determined.
Keywords: логістика; внутрішня інтеграція; функція; підприємство/організація; ogistics; internal integration; function; enterprise/organization