Наслідки кризових явищ в економіці - Порошина, К. О.; Лакіза, В. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розглянуто причини виникнення та наслідки кризових явищ в економіці. На основі аналізування літературних джерел розкрито вплив сучасної економічної кризи на економіки країн .In this article was examined the causes and consequences of the crisis in the economy. On the basis of literary sources was open out the impact of current economic crisis on the economies.
Impliations of crisis in the economy
Keywords: циклічність; криза; депресія; піднесення (зростання); cyclical; crisis; depression; the rise (growth)