Удосконалення методології бухгалтерського обліку та контролю як шлях до розв’язання проблем соціального розвитку - Жиглей, І. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Розкрито суть категорії «інтелектуальна власність», «інтелектуальні активи», «інтелектуальний капітал» та «інтелектуальні ресурси», показано взаємозв’язок між ними, пропонується вдосконалити визначення інтелектуальних активів як об’єкта обліку. In article the crux of “intellectual property”, “intellectual assets”, “intellectual capital” and “intellectual resources” are describe, correlations between them are depict, crux of intellectual assets are propose improve as the object of accounting.
Keywords: інтелектуальна власність; об’єкт обліку; intellectual property; object of accounting