Аналіз архітектури та сучасних тенденцій розвитку систем електронної контент-комерції - Висоцька, В. А.; Чирун, Л.; Чирун, Л. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Проаналізовано основні проблеми електронної комерції та функціональних сервісів управління контентом. Запропоновано модель життєвого циклу контенту в системах електронної комерції. Модель дає можливість створити засоби опрацювання інформаційних ресурсів у системах електронної контент-комерції та реалізувати підсистеми формування, управління та супроводу комерційного контенту. In the given paper the main problems of e-commerce and content function management services are analyzed. Сontent lifecycle model in electronic commerce systems is proposed. The model gives an opportunity to create an instrument of information resources processing in electronic commerce systems and to implement the subsystem of commercial content formation, management and support.
Keywords: інформаційний ресурс; контент; система управління контентом; життєвий цикл контенту; система електронної контент-комерції; information resources; content; content management system; content lifecycle; electronic content commerce system