Особливості розроблення математичної моделі для розрахунку кутових коефіцієнтів опромінення між поверхнями у приміщенні - Латик, В. С.; Ярослав, В. Ю. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розроблено повну систему рівнянь загального теплообміну у приміщенні для розроблення алгоритму розрахунку коефіцієнтів опромінення між поверхнями, довільно орієнтованими в просторі. Full equations system of common heat exchange in a room for working out of calculation order of radiant coefficient between surfaces that are anyhow orientated in the space is design.