Вирішення проблем енергоефективності в Україні - Копець, Г. Р. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Розглянуто вирішення проблем енергоефективності, застосування інформаційно- комп’ютерних систем для моделювання і прогнозування системи енергоменеджменту муніципальних об’єктів житлово-комунального господарства, що забезпечує підви¬щення ефективності використання енергоресурсів муніципальних об’єктів. This paper is concerned with issues of solving problem of energy efficiency, application of information computing system for municipal energy management. Improving this information -computing system helps to increase of effectiveness of activity of municipal objects.
Keywords: енергоефективність; енергоменеджмент; ефективне використання енергоресурсів; energy efficiency; energy management, effective using of energy resources; effective using of energy resources