Концепція реабілітації промислово-виробничих підприємств в структурі м. Львова (на прикладі колишнього Львівського м’ясокомбінату) - Іванов-Костецький, С. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Досліджено історію формування, становлення та занепаду колишнього Львівського м’ясокомбінату та на прикладі Львова висвітлено існуючі і програмні проблеми архітектурно-функціональної та історикокультурної реабілітації виробничих комплексів. It is investigated history of formation, formation and decline were «a meat-packing plant in Lviv» and on an example of Lvіv it is shown existing and program problems of architecturally-functional and historical and cultural rehabilitation of industrial complexes.