Наукова, міжнародна та громадська діяльність Товариства у 2016 р - Тревого, І.; Денисов, О.; Четверіков, Б.; Trevoho, I.; Denisov, O.; Chetverikov, B.; Тревого, И.; Денисов, А.; Четвериков, Б. (My University, 2017)
Наведено інформацію про основні напрями діяльності Українського товариства геодезії і картографії у 2016 р.

The provide information on the main directions of activities of the Ukrainian Society of Geodesy and Cartography in 2016.

Приведена информация об основных направлениях деятельности Украинского общества геодезии и картографии в 2016 г
Scientifi c, international and public activity of Society in 2016
Научная, международная и общественная деятельность Общества в 2016 г.
Keywords: товариство; наукова діяльність; міжнародна співпраця; професійний захист; 528.4