Умови формування логістичних інформаційних систем - Карий, О. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розглянуто підготовку до впровадження інформаційних систем для організації управління підприємством на засадах логістики. This article describes the process of the informational system implementation preparation for organization of an enterprise management on the basis of Logistics.