Аналіз захищеності мережі на основі консолідованих ресурсів загроз - Чирун, Л. Б.; Гарасим, О. Р. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Проведено аналіз захищеності мережі з використанням консолідованих ресурсів загроз, які були виявлені й зареєстровані в БД. Складено діаграму аналізу загроз та оцінено ризики поширення їх у мережі, запропоновано виявлення слабких ланок мережі. In the paper conducted analysis the network security using a consolidated threats resources that were found and registered in the database. Build diagram of analysis threats and assessed risks in distribution network, suggested identifying weak links in the network.
Keywords: загроза; мережа; ризик; консолідація; threat; network; risk; consolidation