Статистичне детермінування швидкісного режиму двигунів автобусів - Нємий, С. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Теоретично і практично обґрунтовано особливості застосування теорії математичної статистики для детермінування швидкісного режиму двигунів автомобілів та автобусів. Features of the theory of mathematical statistics for determination of high-speed mode motor of cars and buses are theoretically and practically grounded.