Медіатизація політики в демократичних державах - Шиманова, Ольга (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
В статті розглянуто поняття медіатизації політики, показано вплив засобів масової інформації на політичне життя суспільства в різних політичних режимах, визначено фактори та індикатори медіатизації політики, які можна використовувати для аналізу політичних процесів в постсоціалістичних країнах.
Politics mediatization in democratic states
Keywords: засоби масової інформації; медіатизація політики; політична комунікація; демократія; політичний дискурс