Префікси зі значенням завершеності дії в процесових термінах - Кочерга, Ольга; Ракшанова, Ганна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Досліджено сучасні тенденції вживання префіксів від- та роз- для творення термінів із процесовою навантагою в семантиці, що їх було спотворено протягом 40-х – 80-х років 20 сторіччя. The article discusses new trends in the usage of prefixes від- and роз- that form process terms whose semantics has been deformed during forties – sixties of the twentieth century.
Keywords: українська мова; термінологічна деривація; процесові поняття; семантика префікса; словотвірна модель; Ukrainian language; term derivation; processual concepts; prefix semantics; word-formation model