Фільтрація шумів вхідних сигналів регулятора потужності дуг дугової сталеплавильної печі - Паранчук, Я. С.; Головач, І. Р.; Жук, В. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
The method of primary sensors of arc current and voltage signals filtering for arc steel furnace power regulator based on the principles of fuzzy logic is proposed.
Keywords: дугова сталеплавильна піч; фільтрація; нечітка логіка; середньоквадратичне наближення