Могила родини Кіліяновичів-Петрицьких. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1988)
Могила Кіліяновичів-Петрицьких. Надгробок — скульптурна композиція: жінка у жалобі притулилась до зламаного дерево з висіченим на ньому хрестом. Автор скульптури — Петро Козакевич. Поле №2.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, Кіліяновичі-Петрицькі, скульптура, Петро Козакевич, надгробок, могила.