Вплив добавки неорганічного наповнювача на дисперсні характеристики частинок карбамідоформальдегідних полімерів - Пархоменко, В. Д.; Мельников, Б. І.; Набивач, В. М.; Шапа, М. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Досліджено залежність гранулометричного складу карбамідоформаль- дегідних полімерів від добавки частинок неорганічного наповнювача (диоксиду титану). Визначено середні розміри частинок зразків і розраховано коефіцієнти полідисперсності. Наведено мікрофотографії частинок та гістограми розподілу частинок за розмірами. Inquired into dependence гранулометричного of polymer карбамідоформаль- дегідного storage on частинок addition of inorganic наповнювача (to диоксиду titan). Defined the middle standards частинок dimensions and calculated the coefficients полідисперсності. Brought over частинок micrographies and частинок distribution гістограми for dimensions.