Вибір структури процесора стиску зображень для типових алгоритмів - Бачинський, Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Запропоновано нову структуру процесора стиску зображень на основі аналізу найвживаніших алгоритмів стиску зображень. A new image compression processor structure is proposed. The processor structure is based on popular image compression algorithms analysis.