Про механізм електрохімічного відновлення пероксидів алкінів в диметилформамід-водних розчинах - Пандяк, Н. Л.; Яцишин, М. М.; Хмільовська, М. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2005)
Досліджено механізм вольтамперометричного відновлення пероксидів алкінів у диметилформамід-водних розчинах тетраалкіламонієвих солей на електродах різної природи (Hg, C, Pt, Cu, Fe). The mechanism of the electrochemical reduction of alkynes peroxides in dimethylformamide water solutions of tetraalkilanammonium salts on the electrodes of different natures (Hg, C, Pt, Cu, Fe) have been investigated.