Система самонавчання комп’ютерного симулятора з управління електричною частиною енергоблока ТЕС - Дьяченко, Н. Б.; Баран, П. М.; Кідиба, В. П.; Пришляк, Я. Д. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Розроблено систему самонавчання комп’ютерного симулятора з управління електричною частиною енергоблока теплової електричної станції. The system of self-learning computer simulation of electric part of the power unit of a thermal power station is developed.
Keywords: теплова електростанція; навчальна система; тренажери; самонавчання оперативного персоналу; thermal power; educational system; trainers; self-training of operative personnel