Роль целюлоз у біоконверсії жита до спирту - Гродзіцька, О. С.; Паляниця, Л. Я.; Березовська, Н. І.; Косів, Р. Б.; Швабюк, О. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Досліджено вплив целюлолітичних ферментних препаратів на показники житнього сусла та склад бражок. Доведено, що використання целюлолітичних ферментних сприяє збільшенню виходу спирту з тонни умовного крохмалю. The influence of сеllulases on proofs of wort from rye and composition of ferment is investigated. It is proved that the use of cellulases promote to increase exit of spirit from the ton of conventional starch.