Концепція побудови комплексної автоматизованої інформаційної системи обліку, аналізу та внутрішнього аудиту - Шквір, В. Д.; Борщук, І. В.; Федишин, Н. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Наведено основні результати чинних засад організації автоматизованих інформаційних систем обліку, аналізу і аудиту. Розглянуто концепцію побудови комплексної автоматизованої інформаційної системи обліку, аналізу та внутрішнього аудиту у вигляді системи підтримки прийняття рішень на основі даних- найперспективнішого напрямку розвитку інформаційних систем. Наведені практичні аспекти впровадження такої системи у загальну інформаційну систему підприємства. The basic results of operating principles of organization of automated informative account’s system, analysis and audit are resulted. Conception of construction of complex informative account’s system, analysis and internal audit, as a system of support of making decision on the basis of information-most perspective direction of development of the informative systems, is considered. There are resulted practical aspects of such system’s introduction in general system of enterprise.