Інформаційні потоки в логістичних системах - Чорнописька Н.В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Показано вплив інформаційних технологій на розвиток логістики та розглянуто особливості побудови логістичних інформаційних систем на виробництві. The influence of information technique on the development logistic and aspects of create information logistics systems are considered at this article.