Вплив спеціалізованих веб-спільнот на функціонуванняосвітніх закладів - Жежнич, П. І.; Шілінг, А. Ю. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглянуто архітектуру віртуальних спільнот. Проведено класифікацію інформаційного наповнення спеціалізованих освітніх веб-спільнот і, як наслідок, здійснено класифікацію учасників спільнот з урахуванням персоніфікації даних. This paper deals with the architecture of virtual communities. The classification of the content of specialized educational web communities was carried out, and as a result, the classification by community members with regard to personalization data was made.
Keywords: віртуальна спільнота; інформаційне наповнення; освітні заклади; персоніфікація даних; тарґетинґ; virtual community; content; educational institutions; personification data targeting