Модель обробки RWTA-нейронною схемою постійних дезкритизованих сигналів - Тимощук, П. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Описується математична модель нейронної схеми типу “K-winners-take-all” (KWTA), призначеної для ідентифікації К максимальних серед N невідомих сигналів, де 1 £ K < N. Аналізується обробка моделлю постійних дискретизованих вхідних сигналів. Розглядається випадок рівних між собою вхідних сигналів. Наводяться відповідні результати комп’ютерного моделювання. Mathematical model of discrete-time K-winners-take-all (KWTA) neural circuit that can identify K maximal from N unknown signals, where 1 £ K < N is described. A processing of constant sampled signals is analyzed. The case of equal input signals is considered. Corresponding computer simulation results are given.
Keywords: математична модель; нейронна схема; дискретизований сигнал; активаційна функція; схемотехнічна реалізація; mathematical model; neural circuit; sampled signal; activation function; hardware implementation