Реалізація зчитувача системи контролю доступом на основі радіочастотної ідентифікації з використанням легковагового шифрування - Пуля, Петро (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
В статті здійснюється аналіз основних видів та способів застосування радіочастотної ідентифікації з використанням активних і пасивних транспондерів, огляд та вибір методу легковагового шифрування для захисту каналу передачі даних між зчитувачем та радіо- міткою.
Keywords: радіочастотна ідентифікація; RFID-мітка; система захисту інформації; легковагове шифрування