Моделювання і обґрунтування значень життєвого циклу продукції - Скворцов, І. Б.; Горбова, Х. В.; Гринаш, Л. П. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2011)
Запропоновано моделювання і дослідження життєвого циклу продукції з викорисанням формалізованого економічного категорійного апарата. Показано сутність і можливості використання категорії “економічне прискорення”. Встановлено особливості і характерні точки диференціального та інтегрального графіків життєвого циклу продукції. Сформульовано найпроблемніші питання цього циклу, які стосуються переходу від етапу будівництва до періоду експлуатації. The design and research of life cycle of products with the use of abstract economic categories is offered. Essence and possibilities of the use of category is shown “economic acceleration”. Features and characteristic points of the differential and integral graphs of life cycle of products are set. The most problem questions of this cycle, which are up to transition from the stage of building to the period of exploitation, are formulated.
Keywords: життєвий цикл; економічні категорії; економічне прискорення; life cycle; economic categories; economic acceleration