Підсилення контрасту зображень з використанням зміни параметрів функції нечіткої належності - Воробель, Р.; Дацко, О. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2001)
Запропоновано метод підсилення контрасту напівтоповихзображень, Він полягає у зміні параметрів функцій нечіткої належності, підсиленні локальних контрастів в області нечіткості та відновленні зображення, у якого підсилені локальні контрасти.

Tрe method of contrast enhancement is proposed. It consists in modification ofparameters of the membership function, local contrast enhancement in fuzzy domain and restoring of image with enhanced local contrasts.
Keywords: 681.325.5