Вплив туризму на розвиток економіки регіону - Мельник, О. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Проаналізовано широкі можливості та переваги розвитку туризму в регіоні, його вплив на інші галузі господарства та соціально-економічний ефект від організації туристичної діяльності в регіоні. This article is devoted to the problem of the development of tourism in the region. The analysis of opportunities and advantages of tourist activities in the region and influence of such activities on different national economy branches is examined in the article.