Семенишин, Є. М.Троцький, В. І.Федорчук-Мороз, В. І.2018-09-212018-09-212002Семенишин Є. М. Математична модель протитечійного екстрагування цільових компонентів з бурякового жому / Є. М. Семенишин, В. І. Троцький, В. І. Федорчук-Мороз // Вісник Національного університету “Львівська політехніка”. – 2002. – № 461 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 211–214.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/42709Наведені результати досліджень екстракційного вилучення пектинів і полісахаридів з бурякового жому на промисловій установці. The results of investigation of extraction process of pectin and poly-sugars from raw beets on industrial establishment are given.ukМатематична модель протитечійного екстрагування цільових компонентів з бурякового жомуArticle© Семенишин Є. М., Троцький В. І., Федорчук-Мороз В. І., 2002211–214615.012.014