Моделювання ефективності систем обліку і внутрішнього контролю при проведенні аудиторської перевірки - Бунда, О. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Розглянуто п'ять моделей взаємозв'язку систем обліку та внутрішнього контролю при проведенні аудиторської перевірки. Охарактеризовано області малоймовірних, допустимих та бажаних значень досліджуваних систем. The article presents five correlation models of accounting and internal control systems under auditing review. Consideration is given to the fields of scarcely probable and desired data points of systems under research.