Інформаційна система «слухачі центрального інституту післядипломної педагогічної освіти Академії педагогічних наук України» - Задорожна, Н.; Кільченко, А.; Середа, Х. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Розглянуто проблему забезпечення ефективної організації документообігу в інформаційних системах галузі освіти, вирішенню якої сприяє автоматизована база даних “Слухачі ЦІПМО”. Визначено передумови створення системи. Наведено техно¬логію роботи з базою даних, яка забезпечує автоматизацію процесів діловодства навчальної роботи в Центральному інституті післядипломної педагогічної освіти АМН України. In the article the problem of providing of document flow effective organization in the informative systems of industry of education is considered. Pre-conditions of the system creation are determined. The automated database “CIPPE students” http://www.students.edu-ua.net which provides processes automation of educational work document flow in the Central Institute of Post-graduate Pedagogical Education of APS of Ukraine is described.