Землевимірювальна і кадастрова служба Чеської Республіки - Радей, К.; Коцаб, М.; Дрбал, А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Описана організаційна структура і діяльність землевимірювальної і кадастрової служби Чеської Республіки, перелічені законодавчі акти, якими вони керуються, наведені характеристики громадських організацій, які об'єднують фахівців в галузі. Коротко описана організаційна структура і діяльність суміжних організацій землевпорядників і маркшейдерів. Описана организационная структура и деятельность землеизмерительной и кадастровой службы Чешской Республики, перечислены законодательные акты, которым она руководствуется, приведены характеристики общественных организаций, которые объединяют специалистов отрасли. Кратко описаны организационная структура и деятельность смежных организаций землеустроителей и маркшейдеров. The organizational structure and activities of survey and cadastral services in the Czech Republic, legislation are described. Also professional associations grouping experts in the branch are characterized. The organizational structure and activities of associations of surveyors in land adaptations and mining are briefly described.
Землеизмерительная и кадастровая служба Чешской Республики
The Survey and Cadastral Service in the Czech Republic
Keywords: картографо-геодезическая служба; Чешская Республика