Бібліотека функцій швидкого опрацювання даних рядкового типу - Почаєвець, О. М. (Видавництво Державного університету «Львівська політехніка», 2000)
Запропоновано швидку реалізацію стандартних функцій опрацювання даних рядкового типу, згрупованих в бібліотеку з метою їх використання в програмах, написаних мовою С.