Архітектоніка транспортної термінологічної мегасистеми в українській мові - Нікуліна, Неля (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
У статті йдеться про перспективи розвитку термінологічних систем транспортної галузі, головні принципи побудови, структурування, зв’язок та взаємозумовленість, а саме принципи об’єднання термінологічних систем у єдину транспортну термінологічну мегасистему. The article dwells on the prospects of the development of the terminological systems of the transport domain, the major principles of the construction, structuring, connection and mutual stipulation, that is, the principles of combining the terminology systems into one terminology megasystem.