Спектральні характеристики функціональних похідних галактози - Вуйцик, Л. Б.; Долинська, Л. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Визначено ІЧ спектральні характеристики пероксидовмісних похідних галактози. The IR spectral characteristics of peroxide containing galactose derivatives have been determined.
Keywords: термогравіметричний аналіз; аралкільні пероксиди; бензольне ядро